Алтерма 3 Нискотемпературна Термопомпа

Цена: 9 687,00 BGN
+ -
Моля, изберете:

Daikin Altherma 3 - Голямата крачка в развитието на термопомпите

 

  • По-ниски въглеродни емисии благодарение на технологията Bluevolution!
  • Обновен дизайн- вътрешното тяло се вписва елегантно в интериора.
  • Идеална на новоизградени домове, както и за нискоенергийни къщи. 
  • Най-добра сезонна ефективност, осигуряваща най-големи икономии на текущият разход.
  • Гъвкава конфигурация по отношение на отоплителните тела.
  • Постоянна наличност на топла санитарна вода с минимален разход на електроенергия.
  • Лесно интуитивно управление, което ни дава информация за употребената електроенергия за даден период.
  • Възможност за връзка със соларна система.

Обозначението на символите при избора ви.

D6V - Допълнителен нагревател 6kW

D9V - Допълнителен нагревател 9kW

 

Подробно описание
Подробно описание

Термопомпите Daikin Altherma въздух-вода за нискотемпературни приложения използват възобновяема енергия от околния въздух, за да осигурят за дома високо ефективно отопление, топла вода и охлаждане. Новата гама се основава на съществуващата технoлогия, за да предостави още по-добри резултати в енергийната ефективност през цялата година. Така се постигат по-ниски текущи разходи за собствениците на дома.

Новият хладилен агент R32 прави новата система до 3 пъти по-екологична- ПГЗ (Потенциал за глобално затопляне) е едва 32% в сравнение с досегашните хладилни агенти. Благодарение на постоянния си стремеж към иновации и природосъобразност, Дайкин са първи на пазара с термопомпа на фреон R32.

Подходящи както за новопостроени, така и за и съществуващи домове, термопомпите Daikin Altherma сплит за нискотемпературни приложения се признават като екологично отговорен избор. Най-малката (4 kW) термопомпа е създадена и оптимизирана специално за ниско-енергийни домове, които имат по-малки изисквания за отопление в сравнение с жилищата със стандартна изолация. Системата е инверторно управлявана, което означава, че тя настройва капацитетите си на отопление или охлаждане да отговарят на действителните изисквания. Това помага да се сведат до минимум температурните колебания и консумация на енергия, осигурявайки по-голям комфорт, надеждност и ефективност за собствениците на дома.

Тази високонадеждна система поддържа перфектната вътрешна температура и отговаря на вашите изисквания за топла вода през цялата година. Рядко има нужда от спомагателните електрически нагреватели дори и при най-тежките климатични условия. Освен това, с помощта на термопомпения конвектор на Daikin или подово отопление, термопомпата може да се използва както за отопление така и за охлаждане на дома.

Интегрираната сплит система се състои от обединено всичко-в-едно вътрешно тяло, съставено от подова термопомпа и бойлер за топла вода, което заема много малко място на пода (ШхВхД = 59x165x62 cm). Ако не е необходима топла вода, или когато е необходима връзка към термална соларна система, може да бъде предложено вътрешно тяло за стенен монтаж. Външното тяло има защита от скреж, специално проектирана, за да предотврати замръзване и заледяване при сурови зимни условия, както и да гарантира работа дори когато външната температура падне до -25°C.

Новата гама се гордее и с нов, лесен за ползване контролен интерфейс Daikin Eye. Той сигнализира за режима на отопление и ви уверява, че Вашия комфорт отговаря на потребностите Ви. Като резултат ежедневният контрол е ясен на крайния потребител, винаги достъпен чрез мобилното приложение.


 
 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!