Алтерма 3 Високотемпературна Термопомпа

Цена: 22 998,00 BGN
+ -
Моля, изберете:

Daikin Altherma 3 H HT е инвестиция в комфорта и спестяването на енергия. Тази термопомпа “въздух-вода” осигурява отопление, охлаждане и постоянно гореща вода, като използва по-малко енергия за тази цел. Тази система е идеална за собственици на домове, които искат да модернизират своя котел или традиционна система за отопление с по-екологично и по-икономично решение.

reddot-design-award-2019-and-IF-710x196.png

Дизайн, печелещ награди

 

Собствениците на домове търсят уред, който не само работи, но и изглежда добре във всяко помещение. Ето защо Daikin си постави за цел да създаде тяло със сериозни технически характеристики и гъвкав дизайн. Тези усилия донесоха на Daikin Altherma 3 H HT не една, а цели две престижни награди за дизайн.

Това, което е добре отвътре, трябва да изглежда добре и отвън...

 

Изчистено, минималистично и опростено - това е най-добрия начин да се опише външното тяло на Daikin Altherma 3 H HT. Черна хоризонтална решетка покрива целия преден панел, за да се скрие единичния вентилатор и да намали шума от неговата работа, докато матовото сиво покритие отразява цвета на външната стена, за да спомогне на уреда да се вписва в различните среди и пейзажи.

Тишината е комфорт

При работа в режим на стандартен шум, нивото на звуково налягане на външното тяло е 38 dBA (на 3 метра) - средно между чуруликане на птици и тиха библиотека. В нискошумов режим звуковото налягане се намалява на половина (35 dBA на 3 метра).

Как се измерва шума

Звуковата мощност се генерира от самия уред, независимо от разстоянието и средата. Звуковото налягане е звукът, възприеман на определено разстояние. Звуковото налягане обикновено се изчислява на разстояние между 1 и 5 метра от уреда.

 

Подробно описание
Подробно описание

Изключителната работа идва отвътре

Термпопомпата Daikin Altherma 3 H HT е разработена с най-новите технологии за ОВК, създадени в Европа за Европейския климат. Разгледайте характеристиките, поради които този продукт се отличава от останалите.

Внимателна изработка

1. Модерен корпус

Инженерите на Daikin работиха съвместно с дизайнери, за да внесат нотка свежест към стандартното външно тяло. Вдъхновено от съвършения дизайн на вътрешните тела на Daikin, това външно тяло изпъква с атрактивен преден панел и изчистени линии с цел да се сливат безпроблемно със заобикалящата среда.


2. Вентилатори с висок капацитет

Телата с висок капацитет обикновено работят с два вентилатора, но това външно тяло има нужда от само един. По-големият вентилатор подобрява циркулацията на въздуха, като му помага да постигне нисък работен шум.

 
 

3. Съвсем нов компресор

Daikin Europe работи с Технологичния и иновационен център в Япония при разработването на специален компресор, който подава вода при 70°C. Тази високотемпературна термопомпа е и първата, която използва R-32 - по-енергийно ефективен хладилен агент, който освобождава по-малко емисии на CO.

 


4. Устойчива изолация

3-Слойната изолация и гумените подложки между долната тава и вибрационната плоча абосорбират и изолират шумовете от компресора, докато той работи.

 

Победете студа

Daikin Altherma 3 H HT е решение за възобновяемо отопление, като системата се представя еднакво добре при по-студени климатични условия, както и при топъл климат. В сравнение с другите системи за отопление, тази гама използва външно тяло за осигуряване на подходящия капацитет от топлина и гореща вода, дори температурите да спаднат до - 28°C.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!