Пелетна камина Ravelli с въздуховод RC 70

Цена: 3 350,00 BGN
+ -
Моля, изберете:

 МОЩНОСТ: 7,4 KW      ОТОПЛЯЕМИ: 180 M³   РАЗХОД: 0,73 - 1,7 КГ/Ч  ВЪЗДУХОВОД(И): 1 БР.

 

Камина на пелети с въздуховод RC 70

✓ Вградена RDS система за автоматично регулиране на горивния процес

✓ Вградена RFS система

✓ Странични терморезистентни стоманени панели

✓ Горно покритие от керамика

✓ Топлоустойчиво керамично стъкло,издържащо до 750°С

✓ Горивна камера от вермикулит

✓ Автоматична система за почистване на стъклото

✓ Управление на камината на пелети през Internet(опция)

 

 

Фабрично камината на пелети RC 70 се произвежда със седмичен програматор, дистанционно управление, автоматично запалване, кутия за пепел. Всички продукти Ravelli, са снабдени с уникална и патентована система за автоматично регулиране на горивния процес(RDS-Ravelli Dinamic System), като това допринася за винаги оптимално горене и икономия. Камина на пелети с въздушна риза RC 70, продукт на италианската фирма Ravelli. Отличава се с изключително качество на изработка.

Подробно описание
Подробно описание

Технически параметри на продукт Камина на пелети с въздуховод RC 70
Максимална мощност 3,6 - 8,1 kW/h
Ефективност 90,3 %
Консумация на пелети 0,73 - 1,7 kg/h
Автономия на горене min/max(h) 7,5 - 17
Електрическа консумация 160 W
Димоотвод ф 80
Вместимост на резервоар за пелети 13 kg
Тегло 160 kg
Размери (ШхВхД) 440 х 957 х 500 mm

 

 

Технологии използвани при Камина на пелети с въздуховод RC 70


Touch Remote

Дистанционно управление с вграден термостат. Позволява директен контрол над камината и от помещения които не са в непосредствена близост.

Ash tray

Практично и удобно отделение за пепел.

Clear

Канал от допълнителен въздух създава въздушна възглавница между пламъка и стъклото на камината на пелети, осигурявайки чистота и предпазване от полепване на сажди.

Inox

Топлообменник от неръждаема стомана повишава устойчивостта към огъня и удължава живота на печките на пелети, избягвайки класическите проблеми на износване.

Ravelli Dynamic System

Революционна система за саморегулиране на горивните параметри, осигурява оптимална работа и сигурност на камината на пелети. Самата система променя константно подаването на необходимият въздух за горене, на база едрина, плътност на пелетите и моментната тяга на комина.

Timer

Система за автоматично включване/изключване на камината на пелети, оптимизирайки използването й в рамките на деня и седмицата.

Сонда "К"

Засича температурата в горивната камера и дава възможност за по-надежден и бърз контрол на фазите на запалване, изключване и автоматично повторно запалване на камината.

FIREX 600/700

FIREX 600 позволява на горивната камера да достигне температура от 230 ° C по-висока в сравнение с фазата на запалване и на 100 ° C по-висока от тази на последователните етапи на натоварване. FIREX 600 задържа по-голямо количество топлина в горивната камера, гарантирайки най-висока топлинна ефективност.

Sense

Подобрява качеството на прекалено сухият въздух в помещенията. С добавянето на естествени масла и балсами създава приятна и отпускаща обстановка.

RFS

RFS е Изключителна система интегрирана в канализираните камини на пелети – осигурява директен контрол и разпределение на топлината в различните помещения, за да се получи желаната оптимална температура.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!