Пелетна камина Ravelli с въздуховод Vittoria C

Цена: 5 150,00 BGN
+ -
Моля, изберете:

 МОЩНОСТ: 11.1 KW      ОТОПЛЯЕМИ: 265 M³   РАЗХОД: 0,8 - 2,5 КГ/Ч  ВЪЗДУХОВОД(И): 2 БР.

 

Камина на пелети с въздуховод Vittoria C

✓ Вградена RDS система за автоматично регулиране на горивния процес

✓ Вградена RFS система

✓ Странични терморезистентни стоманени панели

✓ Горно покритие от керамика

✓ Топлоустойчиво керамично стъкло,издържащо до 750°С

✓ Горивна камера от вермикулит

✓ Автоматична система за почистване на стъклото

✓ Управление на камината на пелети през Internet(опция)

 

 

Фабрично камината на пелети Vittoria C се произвежда със седмичен програматор, дистанционно управление, автоматично запалване, кутия за пепел. Всички продукти Ravelli, са снабдени с уникална и патентована система за автоматично регулиране на горивния процес(RDS-Ravelli Dinamic System), като това допринася за винаги оптимално горене и икономия. Vittoria C с въздуховоди, продукт на италианската фирма Ravelli. Отличава се с изключително качество на изработка.

 

Подробно описание
Подробно описание

Технически параметри на продукт Камина на пелети с въздуховод Vittoria C
Максимална мощност 4,2 - 12,4 kW/h
Ефективност 89,5 %
Консумация на пелети 0,8 - 2,5 kg/h
Автономия на горене min/max(h) 8 - 26
Електрическа консумация 115 W
Димоотвод ф 80
Вместимост на резервоар за пелети 23 kg
Тегло 195 kg
Размери (ШхВхД) 514 х 1161 х 569 mm

 

 

Технологии използвани при Камина на пелети с въздуховод Vittoria C


Touch Remote

Дистанционно управление с вграден термостат. Позволява директен контрол над камината и от помещения които не са в непосредствена близост.

Ash tray

Практично и удобно отделение за пепел.

Cast Majolica Body

Използването на фина керамика (майолика) при облицовката на някои модели, освен имайки естетически резултат, спомага за допълнително отдаване на топлината.

Clear

Канал от допълнителен въздух създава въздушна възглавница между пламъка и стъклото на камината на пелети, осигурявайки чистота и предпазване от полепване на сажди.

Inox

Топлообменник от неръждаема стомана повишава устойчивостта към огъня и удължава живота на печките на пелети, избягвайки класическите проблеми на износване.

Intelligent Brazier

Изключително ефикасна автоматична механична система за почистване на горелката на камината или котела. Дава възможност за работа на камината и с по-некачествени пелети, а интервенция от страна на потребителя е сведена до минимум.

Timer

Система за автоматично включване/изключване на камината на пелети, оптимизирайки използването й в рамките на деня и седмицата.

Сонда "К"

Засича температурата в горивната камера и дава възможност за по-надежден и бърз контрол на фазите на запалване, изключване и автоматично повторно запалване на камината.

Hermetic system

Удобството да включвате, изключвате, или да настроите печката на пелети, изпращайки обикновен SMS съобщение от нашия личен мобилен телефон.

FIREX 600/700

FIREX 600 позволява на горивната камера да достигне температура от 230 ° C по-висока в сравнение с фазата на запалване и на 100 ° C по-висока от тази на последователните етапи на натоварване. FIREX 600 задържа по-голямо количество топлина в горивната камера, гарантирайки най-висока топлинна ефективност.

RFS

RFS е Изключителна система интегрирана в канализираните камини на пелети – осигурява директен контрол и разпределение на топлината в различните помещения, за да се получи желаната оптимална температура.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!