Котел на пелети Ravelli HR EVO 200 SMART

Цена: 8 250,00 BGN
+ -
Моля, изберете:

 МОЩНОСТ: 20 KW      ОТОПЛЯЕМИ: 480 M³   РАЗХОД: 1,3 - 4,6 КГ/Ч

 

HR EVO 200 SMART Котел на пелети

HR EVO 200 SMART Котел на пелети

Вградени технологии: 

   Вградена патентована RDS система (Ravelli Dynamic system). Революционна система за саморегулиране на горивните параметри, осигурява оптимална работа и сигурност на камината на пелети. Самата система променя константно подаването на необходимият въздух за горене, на база едрина, плътност на пелетите и моментната тяга на комина, като гарантира винаги оптимално добър горивен процес. Без необходимост от допълнителни настройки при смяна пелети, самата система гарантира перфектен горивен процес във всеки един момент,чисто и икономично горене.

  Удобно и лесно чекмедже за събиране на изгорялата пепел.

  Сензор за  въздушен поток (дебитомер) - действа като допълнителна система за безопасност в случай на аномалии.

  Максимално увеличена повърхност на водната риза с цел оптималното усвояване на топлината получена от изгарянето и ограничаване на загубите на гориво.

   

Директно свързан с работата на сондата K, Pellet Pilot е иновативна система за подаване на пелети, базирана на максималната и минималната мощност на котела .

   Система за двойно почистване на горелката, котела извършва автоматичен двустепенен процес на самопочистване. Първият използва излишният  кислород, докато вторият почиства задната част на горелката.

   

Керамична запалка, която осигурява запалване за кратко време, защото достига много бързо температури> 750 ° C. Характеризира се с висока енергийна ефективност и надеждност във времето много по-голяма в сравнение с металните нагреватели, тъй като е много устойчива на термични напрежения и корозия.

   

Полукръгла горивна камера  - Новата горивна камера е проектирана в по-малка полукръгла форма и водата достига желаната температура по-рано.

   Система, която ви предупреждава, когато пелетите са на изчерпване и  позволява да управлявате ефективно и без стрес фазата на презареждане.

   Total Kontrol е комбинацията между система за двойно почистване на Ravelli и сондата K за генериране на по-добра ефективност и функционалност.

   Формата на спиралата на турбулаторите намалява скоростта на емисиите, отделяни от процеса на горене, повишавайки производителността на котела  и поддържайки чист

Подробно описание
Подробно описание

Технически параметри на продукт HR EVO 200 SMART Котел на пелети
Максимална мощност 6 - 21,6
Ефективност 92,5 - 92,8
Консумация на пелети 1,3 - 4,6
Автономия на горене min/max(h) 11 - 39
Електрическа консумация 143
Димоотвод 100
Вместимост на резервоар за пелети 50
Тегло 235
Размери (ШхВхД) 1305 - 595 - 697 cm

 

 

Технологии използвани при HR EVO 200 SMART Котел на пелети


Ash tray

Практично и удобно отделение за пепел.

Ravelli Dynamic System

Революционна система за саморегулиране на горивните параметри, осигурява оптимална работа и сигурност на камината на пелети. Самата система променя константно подаването на необходимият въздух за горене, на база едрина, плътност на пелетите и моментната тяга на комина.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!